De IJslandse keuken met Dagny Ros Asmundsdottir

Met veel flair introduceert de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir de gezonde en lekkere eetcultuur van haar geboorteland. Eten hoort voor haar in de eerste plaats gezond, puur en natuurlijk te zijn. Haar eerste kookboek Easy Iceland verkocht als zoete broodjes en in maart 2017 bracht ze Easy Nordic uit. Je kent haar natuurlijk ook van kookprogramma's op VTM en Njam, of je zag haar vorig jaar ...

Wanneer

donderdag 28 september 2017 van 18:00 tot 22:00

Waar

den Ichter
Kapelstraat 16, 3660 Opglabbeek

Prijs

€ 75 (Basistarief: 75,00 €)

Reservaties

Mail: uit@opglabbeek.be

Omschrijving

Met veel flair introduceert de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir de gezonde en lekkere eetcultuur van haar geboorteland. Eten hoort voor haar in de eerste plaats gezond, puur en natuurlijk te zijn.

Haar eerste kookboek Easy Iceland verkocht als zoete broodjes en in maart 2017 bracht ze Easy Nordic uit. Je kent haar natuurlijk ook van kookprogramma's op VTM en Njam, of je zag haar vorig jaar als goedlachse deelneemster in De Slimste Mens. Geen twijfel mogelijk dus: koken met deze sympathieke en getalenteerde BV wordt een unieke ervaring.

De avond wordt een combinatie van showcooking en interactie, workshop en lekker eten! Samen met Dagny Ros bereid je een driegangendiner dat natuurlijk ook smakelijk opgegeten wordt. Je krijgt bovendien een boeiende uitleg over haar Scandinavisch geïnspireerde keuken.

Inbegrepen:
- alle ingrediënten,
- driegangendiner,
- water en wijn.

Na de workshop kan je een boek kopen en laten signeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Karoly Effenberger - Bieke Depoorter
Copyright: Karoly Effenberger - Bieke Depoorter