Limagro, de land- en tuinbouwbeurs van Limburg

Met veel trots presenteren wij jullie de tweede editie van de Limagro beurs van 11 tem 13 augustus. “Limagro – De land- en tuinbouwbeurs in Limburg” Na het succes van de eerste editie, zullen we het event naar een hoger niveau tillen! Dit zal zich vertalen in een toename van het aantal bezoekers, standhouders, etc.. Met extra shows en randanimaties (kinderboerderij) worden u en uw klanten ...

Wanneer

Van 11 augustus 2017 tot 13 augustus 2017

Waar

Sentower Park
Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek

Prijs

€ 5 (Basistarief: 5,00 €)

Omschrijving

Met veel trots presenteren wij jullie de tweede editie van de Limagro beurs van 11 tem 13 augustus.

“Limagro – De land- en tuinbouwbeurs in Limburg”

Na het succes van de eerste editie, zullen we het event naar een hoger niveau tillen! Dit zal zich vertalen in een toename van het aantal bezoekers, standhouders, etc.. Met extra shows en randanimaties (kinderboerderij) worden u en uw klanten geëntertaind zodat we er samen een memorabel weekend van kunnen maken!
Om deze beurs extra dynamiek en animo te geven, zal er tijdens deze beurs een internationale paardenwedstrijd gehouden worden. Deze jumping is niet zomaar een jumping, maar behoort bij de grootste wedstrijden van Limburg. Met deelnemers vanuit +-40 landen, grote VIP-loges, showproeven, etc.. belooft het een fantastische wedstrijd te worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Limagro
Copyright: Sentower
Limagro
Copyright: Sentowerpark