'Nooit meer diëten' door Sandra Bekkari (uitverkocht)

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari komt naar Opglabbeek. Haar boeken ‘Nooit meer diëten’ (1, 2 en 3) zijn niet meer uit de bestsellers top 10 te slaan en veel lezers gingen dus al aan de slag met haar tips en recepten voor een gezondere levensstijl. Sandra ontwikkelde in 2008 de Sana-methode: daarbij worden stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes aangeleerd die diëten totaal overbodig maken. ...

Wanneer

vrijdag 20 oktober 2017 van 19:30 tot 21:00

Waar

den Ichter
Kapelstraat 16, 3660 Opglabbeek

Prijs

€ 10 (Basistarief: 10,00 €; vvk: 8,00 €)

Reservaties

Mail: uit@opglabbeek.be

Omschrijving

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari komt naar Opglabbeek. Haar boeken ‘Nooit meer diëten’ (1, 2 en 3) zijn niet meer uit de bestsellers top 10 te slaan en veel lezers gingen dus al aan de slag met haar tips en recepten voor een gezondere levensstijl. Sandra ontwikkelde in 2008 de Sana-methode: daarbij worden stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes aangeleerd die diëten totaal overbodig maken. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven!

Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van de noodzaak van gezond eten, is het niet altijd gemakkelijk om ook effectief de omschakeling te maken. ‘Saai’, ‘niet lekker’, ‘hongergevoel blijft’, de vooroordelen zijn legio. De Sana-methode bewijst dat het anders kan. Op basis van het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor superfoods, biedt Sana een manier aan om een gezond voedingspatroon toe te passen in de dagdagelijkse en smakelijke keuken.

Deze lezing van the leading lady van de kookboeken anno 2017 mag je niet missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sandra Bekkari 'Nooit meer diëten'
Copyright: Peter Craeymeersch