Titel

Op het randje

Ann Helena Kenis

Wanneer

Wanneer: 
26/10/2018 - 19:30
Prijs: 

€ 12,00 (abo), € 14,00 (vvk), € 16,00 (kassa)

Waar: 
den Ichter
Podium
Wil je graag perfect(er) zijn? Dan heb je vast en zeker al wel eens op het randje gestaan. Niet van een zwembad ofzo, maar op het randje van je goesting in nóg meer en nóg beter.

Wil jij ook:
- massa’s vrienden?
- meer geld verdienen?
- knapper, slanker en strakker zijn?
- fluitend naar je werk gaan?
- een tiptop huishouden?
- al het bovenstaande?

Kortom: je wil graag perfect(er) zijn? Dan heb je vast en zeker al wel eens op het randje gestaan. Niet van een zwembad ofzo, maar op het randje van je goesting in nóg meer en nóg beter.

De knotsgekke cabaretière Ann Helena Kenis (geboren en getogen in Neerglabbeek) brengt haar derde humoristische en muzikale onewomanshow: Op het Randje. Ze vertelt over boezems en ontboezemingen, het ontstaan van all you can eat-restaurants en sociale stress in de supermarkt en overal elders. Oh ja, er zijn ook nog problemen op de barbecue van de tennisclub. Bonus: tien (!) leuke liedjes.

Over Ann Helena Kenis
Enkele jaren geleden ruilde Ann Helena Kenis haar job bij een grootbank in voor het artiestenbestaan op de bühne. Sindsdien raast ze als een sympathieke en energieke wervelwind van optreden naar optreden. Enkele highlights: winnares Cabaret Concours Vlaanderen en Nederlandse Parkstad Cabaret Festival (2013), finalist in Belgium’s Got Talent (2015), een bomvolle dernière van haar vorige show Lof der Zotheid in Theater Elckerlyc en de release van haar eerste gelijknamige album met als topsingle De Kringloopwinkelvrouw (2016). Kom vooral zelf het geheim achter de formidabele Ann Helena ontdekken!

Oorspronkelijk stond deze voorstelling gepland op 8 maart 2018. Door ziekte moest Ann Helena Kenis de voorstelling verschuiven naar het najaar van 2018. Uitstel is geen afstel!

Vanaf 19u30 verwelkomen wij u graag met een glaasje bubbels. De voorstelling zelf start om 20u15.

Media

Ann Helena Kenis Lof Der Zotheid Kringloopwinkelvrouw